رژیم زمستانی
رژیم زمستانی
برای خیلی از افراد، دل کندن از رختخواب در سرمای زمستان کار مشکلی به نظر میآید بنابراین مصرف مواد غذایی مناسب این فصل به سرحال بودن افراد کمک خواهد کرد. آنچه که فرد را از خواب آلودگی نجات میدهد نوشیدن یک فنجان چای داغ یا قهوه است که نوشیدن آن در آغاز روز به سرحال بودن فرد کمک میکند.
به گفته محققان بهترین شیوهای که میتوانید با آن به سرمای زمستان غلبه کنید خوردن یک صبحانه مغذی است.
ترکیب یک لیوان آب به همراه عسل در ابتدای روز یکی دیگر از مواد غذایی است که میتوانید روزتان را با آن آغاز کنید.
قبل از صرف وعده غذایی ناهار و به عنوان یک میانوعده میتوانید از مقداری میوه خشک که شامل پنج بادام و سه گردو میباشد استفاده کنید.
هنگام عصر خوردن یک ظرف سوپ جوجه همراه با سبزیجات میتواند به گرمی بدن کمک کند. همچنین پیش از رفتن به رختخواب و خوابیدن، نوشیدن یک فنجان شیر داغ به سرحال بودن شما در روز بعد کمک خواهد کرد.
خوردن میوه در طول روز قطعاً بیماریها را از بدن شما دور میکند. میوههای فصل زمستان مثل مرکبات که سرشار از ویتامین c است میتواند ایمنی بدن شما را در برابر سرما و ویروسها حفظ کند.
برای داشتن پوستی نرم و لطیف در زمستان باید پوست بدن خود را مرطوب نگه دارید که نوشیدن مقدار زیادی آب به این کار کمک میکند.
رژیم غذایی در فصل های مختلف سال تغییر چندانی نمی کند. به طور کلی افراد باید برای دریافت تمام مواد مغذی، در تمامی فصول همه گروه های غذایی را به طور متناسب و کافی دریافت کنند اما در تابستان به دلیل گرمای هوا و تعریق زیاد، مصرف مایعات و خوراکی هایی که بتواند بدن را خنک تر کند، توصیه می شود و در فصل زمستان مصرف خوراکی هایی که بتواند انرژی منجر به حساسیت بیشتر نسبت به سرما نشود، اهمیت دارد.
انرژی موردنیاز افرادی که در زمستان بیشتر در معرض سرما هستند نسبت به سرما نشود، اهمیت دارد. انرژی موردنیاز افرادی که در زمستان بیشتر در معرض سرما هستند نسبت به افرادی که در محیط معمولی اند، بیشتر است. مواجهه با دمای پایین، سوخت و ساز انرژی را بیشتر می کند، بنابراین برای تامین انرژی باید غذاهای چرب و شیرین که کالری بیشتری دارند، مصرف شود.
زمستان برای کسانی که بیشتر در معرض سرما هستند نیاز به انرژی را افزایش می دهد اما در شرایط فعلی که برای اغلب افراد در خانه و محل کار دمای مناسب تامین می شود، نیاز به کالری افزایش پیدا نمی کند و افراد به مصرف خوراکی های پرکالری نیاز ندارند و مصرف این خوراکی ها، فقط باعث چاقی و اضافه وزن می شود. در چنین مواردی، گرایش به مصرف غذاهای شیرین جنبه روانی و عادتی دارد و مربوط به نیاز فیزیولوژیک بدن نیست.
برچسب ترکیب غذای زمستانیچه چیز در زمستان بخوریمخوراکی های زمستانیرژیم زمستانی
82 دیدگاه در خصوص “رژیم زمستانی”