ماسک حنا و فوائد ماسک حنا بر روی پوست صورت

ماسک حنا

ماسک حنا

ماسک حنا جهت رفع لکه های ناشی از جای جوش ها و یا لکه های حاملگی بسیار موثر است . به شرط آنکه حتما به طور مداوم و مرتب، طبق عادت با هر بار حمام کردن و یا هفته ای دو بار این کار انجام شود.

مواد لازم برای هر بار استفاده از این ماسک :

ماست کم چرب : یک قاشق غذا خوری
حنای بی رنگ : یک قاشق مربا خوری
گلا ب : دو سه قطره

ماسک حنا با مخلوط کردن این مواد تشکیل می شود، قبل از حمام به مدت پانزده تا بیست دقیقه بر روی صورت یا بدن خود و جاهایی که جوش می زند بمالید و منتظر بمانید تا خوب جذب شود .

بهتر است برای جذب بهترماسک حنا  اگر فرصت داشتید کمی هم در بخار حمام بمانید تا کاملا  ماسک حنا جذب پوست شود در غیر این صورت لزومی نیست و می توانید پس از این مدت زمان بشویید.

اثر بخشی  ماسک  حنا زمانی خود را نشان خواهد داد که با هر بار حمام کردن بر روی صورت و بدن گذاشته شود.

در صورتی هم که فقط به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مورد استفاده قرار می گیرد حتما هفته ای دو بار از ماسک حنا  استفاده شود، آنوقت شما تاثیر ماسک حنا را پس از یک ماه استفاده ی مرتب بر روی چهره و بدن خود خواهید دید.

آنچه لازم است در مورد این گیاه بدانید:

– تاریخچه

حنا یک ماده آرایشی- گیاهی رایج است که به طور گسترده‌ای برای رنگ کردن ناخن‌ها و انگشتان مورد استفاده قرار گرفته است،  حنا یک گیاه گل دهنده است و سالهاست که برای مصارف گوناگون زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همینطور  از حنا به عنوان یک رنگ موی طبیعی استفاده می‌شود.
حنا در هند به نام «مِهِندی» معروف است و مراسم عروسی، بدونِ تزئین کفِ دست و پایِ عروس با مهندی ناقص و نادرست به حساب می‌آید.

 

–  مشخصات

منشأ  گیاه حنا، مناطق استوایی و قسمت‌های زیر مدار استوا در آفریقا، آسیای جنوبی و استرالیای شمالی می باشد. حنا، بوته‌ای با اندازه متوسط، گل‌های صورتی و میوه‌های کوچک می باشد.حنا بیشترین محتویات رنگی خود را در درجه حرارت 35 تا 45 درجه سانتیگراد تولید می‌کند. در آب و هوای سرد رشد نمی‌کند. حنا به طور گسترده و تجاری در امارات متحده عربی، موروکو، یمن، تانزانیا، لیبی، عربستان سعودی، مصر، هند غربی، ایران، پاکستان، بنگلادش، افغانستان، سومالی و سودان کشت می‌شود.

مزایای گیاه حنا

حنا به دلیل خواص و استفاده‌های متنوع خود، در سراسر جهان به گیاه محبوبی تبدیل شده است. این گیاه به عنوان یک رنگ طبیعی، برای رنگ کردن پوست، مو، ناخن، پشم و چرم به کار می‌رود.

 

– روش استفاده:

حنا به عنوان یک گیاه آرایشی- زیبایی:

حنا به عنوان ماده‌ای آرایشی برای رنگ کردن کف دست و پا، مو، و ناخن استفاده می‌شود. اگر برگ حنا، آسیاب شده و با آب به خمیر تبدیل شود و به طور مستقیم روی کف دست و پا قرار بگیرد، خواص خنک کننده‌ای به پوست می‌دهد و پس از 6 تا 8 ساعت قرار گرفتن رویِ پوست رنگِ آن را تیره کرده و تغییر می‌دهد. پودر حنا در سوپر مارکت‌ها موجود است، اما این پودر‌ها کاملاً طبیعی نبوده و به اندازه برگ‌های تازه حنا مؤثر نیستند. پودر حنا همچنین با آبلیمو، چای غلیظ، و دیگر مایعات اسیدی مشابه مخلوط می‌شود تا خمیری به دست آید؛ از این خمیر برای رنگ کردن پوست یا مو استفاده می‌شود.
حنا، جزءِ اصلیِ جشن‌ها، مراسم ازدواج، یا فستیوال‌های بسیاری از کشور‌ها است. در اکثر مراسم ازدواج هندی‌ها، آرایش دست و پای عروس با حنا، جایگاه خصوص و مهمی دارد.

توصیه مشاور:

حنا برای تمیز کردن صورت و پوست بدن یک ماده عالی است . می توانید در حمام پس از استحمام به مدت چند دقیقه انرا بر روی پوست خود مالش دهید و سپس ابکشی نمایید. اگر بر روی پوست صورت خود می خواهید به مدت بیشتری نگه دارید بهتر است انرا با ماست مخلوط نمایید تا به صورت شما رنگ ندهد.

برچسب

مطالب مرتبط

199 دیدگاه در خصوص “ماسک حنا و فوائد ماسک حنا بر روی پوست صورت”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + یازده =

دسته بندی